Любка Асенова работи в сферата на физическите и енергийни масажи 6 години. Когато ме потърси, тя ми разказа, че усеща някакви негативни енергии на работното си място и предполагаше, че може да имат връзка с геопатогенните зони.

   След направеното радиестезично измерване се установи наличие на мощна подземна течаща река, минаваща през мястото за масажи и енергийни практики.

   Само 4 пирамиди бяха напълно достатъчни да променят цялата атмосфера в масажния кабинет и след повторната радиестезична про...

9 Aug 2017

   Джани РоДари е първата детска ясла обезопасена от подземни и наземни болестотворни вълни.

      Управителят - Дария Йосифова ме потърси за енергийно измерване и хармонизиране на енергията в детската градината.
 

   След радиестезичната проверка бяха установени местата, на които трябва да се поставят пирамиди за да създаде търсената хармонична среда в детското заведение.

   "Две седмици бяха достатъчни след поставянето на пирамидите за да се усети възстановяването на баланса и хармонията в цяла...

    Г-н Пунчев ме потърси, защото имаше проблеми със съня, които се изразяваха в трудно заспиване, чести събуждания през нощта и непродуктивен сън. Затрудненията със съня довели в последствие до хронична умора, отпадналост и напрежение са продължили години наред. Красимир Пунчев сподели, че събуждайки се през нощта отива в другата стая, в която се чувства по-добре, но на сутринта отново е отпаднал, с понижен тонус и съпътстващо напрежение. В последствие дискомфорта се превръща в сериозно затруднение, което той описва с дум...

20 Jun 2017

   Радиестезичните багети отчетоха подземна течаща вода, която нарушаваше хармонията и баланса в жилището на г-ца Полендакова. Геопатогенната зона обхващаше по-голямата част от спалнята и поради обстоятелствени причини нямаше как да бъдат направени размествания.

   Нарушеният енергиен баланс носеше след себе си безкрайно неприятна симптоматика описана от Галина като: трудно до невъзможно заспиване, сутрешна хронична умора, чести събуждания през нощта, намалена работоспособност.

  

   Изградената пирамидална з...

9 Mar 2017

Професия

    Чести събуждания през нощта, повърхностен сън, сутрешна умора и кошмари, напрежение продължаващо по цели нощи са само част от дискомфорта поради, който г-жа Попова ме потърси.

    След изследване на жилището се установи, че причината за  нарушаването на хармонията довела до горе изброената симптоматика е подземна течаща река, минаваща под жилището. Геопатогенната зона беше с интензитет над средния и обхващаше по-голямата част от спалнята, включително и леглото.

    Въпреки размера на подземната...

    Енергийното измерване на жилището на Даниела Спасова показа наличие на подземна течаща река с висок интензитет, обхващаща по-голямата му част.

   Геопатогенната зона минаваща под леглото на г-жа Спасова беше причина за редица неразположения, който тя описва с думите: "Чести събуждания през нощта, кошмари, трудно заспиване, спях само по няколко часа на нощ, напрежение по време на сън и всичко това без видима причина."

  

   Пет пирамиди бяха напълно достатъчни за обезопасяване на леглото на Даниела Спас...

   След радиестезичната проверка в жилището на г-жа Милчева се установи разлом, който преминава през цялата спалня, цялата кухня и обхваща половината хол.   Наложи се изграждане на пирамидална защита, обхващаща цялата кухнята, половината хол и леглото в спалнята ѝ.

   След поставянето на пирамидите, г-жа Милчева сподели, че сънят ѝ се е подобрил значително и е станал по-пълноценен, вече не се събужда през нощта, заспива по-лесно, а на сутринта е тонизирана, отпочинала и бодра.

   Промяната в ежедневието с...

Please reload

Отзиви

Партньори

За контакт

v.ignаtov@abv.bg

Услугата измерване и хармонизиране на дома и офиса се предлага в цялата страна

©2014 by Vladimir Ignatov . Proudly created with Wix.com