Радиестезично измереване

   Услугата измерване на жилище или офис включва локализиране на геопатогенните зони изброени във "Вредни вълни" за цялото жилище или офис, като се обръща повишено внимание на местата, където се прекарва повече време, като легла, столове, кресла, места за релакс и медитация, бюра, йога постелки и други.

   Измерването се състой в:

   Обхождане на жилището с L-образни багети за наличие на подземни течащи води и разломи.

   Детектиране на геопатогенните зони от магнитните мрежи на Хартман и Кюри се осъществява посредством махало, като отново се акцентира върху места, където се прекарва дълго време в жилището или офиса.

   Електросмога се локализира като специално внимание се обръща на най-обхватните излъчватели като телевизори, компютри, рутери, клетки на мобилни оператори и други излъчватели, които могат да бъдат строго специфични спрямо устройството на всяко жилище. За всички офиси и кабинети, където работния процес е пряко свързан с компютърен монитор е много важно измерването на точният му обхват на електросмог, защото 90% от мониторите излъчват в радиус повече от един метър.

    Услугата измерване на жилища и офиси не е обвързана с изграждане на пирамидална защита, защото понякога само едно разместване би разрешило затруднението, а когато геопатогенните зони не засягат пряко местата, на които прекарвате дълго време (горе изброените), не е задължително те да се обезопасяват, но винаги е полезно да знаете къде те се намират.

   Записване за измерване на жилище или офис може да направите като се свържете с нас от раздел "Контакти".