Пирамидална защита

   При пирамидалната защита освен финната настройка, която се извършва от радиестезист на самата пирамидална защита (виж повече в  раздел "Пирамиди"), има значение и броя на пирамидите, който се определя от размера на обезопасяваната площ и наличието на геопатогенните зони.

   Изграждането на такъв вид защита може да бъде, както върху цялата площ на жилището или офиса, така и върху отделни помещения (според наличието на вредни вълни).

   Вида на геопатогенната зона също определя броя на пирамидите. Вълни с нисък интензитет могат лесно да бъдат неутрализирани с по-малък брой пирамиди спрямо една мощна болестотворна зона.

   Най-често използваният размер за изграждане на подобен тип защити е пирамида с височина от 6см, като разположението им е скрито в или под мебели и ако това не го позволяват условията, те се монтират в ъгли, така че да не пречат на функционалността на жилището или офиса. Пирамидите трябва да бъдат поставяни в една равнина, която може да бъде различна от нивото на подовата настилка, което също се определя  при радиестезичното измерване.

   Монтажните материали, които се използват се изграждането на защитата са щадящи към подовите настилки и повърхностите на мебелите, с цел запазване цялостта на повърхността при евентуален демонтаж на пирамидалната защита.

   Неподвижността на пирамидите, е необходима, защото фината настройка, която им се прави при монтажа, гарантира тяхното безупречно функциониране.

    Пирамидите са от масивно дърво с твърдост над средната, но все пак е от изключително значение да се пази от нараняване, защото физически нарушения, най-вече на ръбовете или върха ѝ може да доведат до намаляване на капацитета на пирамидата, а в зависимост от нарушението и до пълно прекъсване на потока на енергия през нея.

    Всеки възползвал се от изграждане на пирамидална защита в дома или офиса има едномесечен срок, в който ако не усеща разлика, не е доволен или просто е променил решението си може да върне пирамидите и да му бъде възстановена сумата за тях. За да може да Ви възстановим сумата за пирамидите, те трябва да  бъдат в състоянието, в което са монтирани, а това означава без физически, химически или битови замърсявания или наранявания .

  

   Записване за изграждане на пирамидална защита може да направите като се свържете с нас посредством "Контакти".