Хармония и Баланс

Арх. Стефан Рашков:

   "- Може ли да се избегне това коварно въздействие на патогенните излъчвания? И как?
   - Може! Като човекът остава в чистите пространства между стените на системата. В някои случаи е достатъчно само да се измести столът, на който седи, от едно място на друго, да се мръднат диванът или леглото само на 50 см, за да се избегне разрушителното им въздействие върху човека. А това значи изследване на помещенията с помощта на радиестезист, изясняване на осите на вертикалните стени и установяване на чистите пространства. А в тях вече следва да се разположат легло, стол, диван и т.н. Това значи сградата да е ориентирана по посоките на света, с което проектантът не винаги се съобразява.
"

                                                                                                    

   За съжаление не винаги имаме възможността да направим разместване така, че да попаднем в чистите от геопатогенен стрес зони. В такъв случай е необходимо неутрализиране на вредното лъчение.

   Най-благоприятно въздействащото средство за хармонизиране и балансиране енергията в дома и офиса, от вечни време до сега си остават пирамидите. Повече информация за чудодейното им въздействие може да намерите в раздел "Пирамиди".