Подземни течащи води

    Подземните течащи води се движат в кухини, дълбоко под земната повърхност и динамиката, с която те се удрят в стените на тази кухина създава вибрации, които ние не можем да чуем или усетим, но тялото ни реагира крайно неблагоприятно на тях.

   Ако човек работи, спи или прекарва дълго време върху геопатогенна зона причинена от подземни течащи води, е възможно да усеща обща умора и отпадналост с неспецифични здравословни оплаквания, които наподобяват симптоми на хронична умора. Това са първите признаци усещани от по-интуитивните хора, но сериозните последици идват след натрупване на тези честоти.

    Вибрациите създадени от подземно течащите води намаляват защитните сили на организма и той става уязвим към заобикалящата го среда - мръсният въздух, микроорганизмите, тежките метали и химикали, храната изобилстваща от консерванти, оцветители и какво ли още не - това води неизбежно до тежки заболявания, като туберкулоза, рак, коли бацили, заболявания на сърдечно съдовата система и други.  

 Направените изследвания в Франция са основополагащи за научното откритие свързващо геопатогенните зони с тежките заболявания, за което може да прочетете повече на линка под статията.

 

Повече за въздействието на подземните  води  върху организма на човек може да намерите тук.