Пирамиди

    Има над 180 неутрализатора измислени по целия свят срещу вредните вълни, но нито един от тях не се доближава дори малко до пирамидите.

   Спирането на вредните вълни или ограничаването им е една част от хармонизацията на дома и офиса, но древните египетски структури правят нещо много повече, а именно катализиране и трансформиране на енергията.

   Катализирането и трансформирането идват от формата на пирамидата, но за да могат да се осъществят тези процеси, трябва да са спазени няколко правила:   

   - Пропорциите при направата на пирамидите да бъдат много стриктно спазени.

   - Ръбовете и върховете да бъдат остри и в никакъв случай обли.

  - Ориентацията на пирамидите трябва да бъде строго съобразена с магнитните линии на Земята.

   Материалът, размерът и други фактори също са от решаващо значение дали една пирамида ще бъде хармонизатор на енергия или само едно красиво украшение.

   Когато говорим за процеси като катализиране и трансформиране при пирамидалната структура трябва да отбележим нещо много важно

   - енергията, която се преобразува и усилва не е добра или лоша, а е абсолютно хармонична и балансирана.

   Има теории, че енергията излизаща от пирамидите е най-близка до тази на природата (Абсолютният баланс).

   Процесът на катализация при пирамидите е много мощен като интензитет, което слага основите на теориите за пирамидите като генератори на енергия или поне се смята, че преди много време се е извличало енергия от тях. Тези теории все още не са потвърдени, но мощният интензитет на пирамидалната структура се е доказал  във всеки един проведен научен експеримент.

   Изграждането на пирамидална защита за дома и офиса се осъществява чрез поставяне на няколко пирамиди в определени места (което се установява след радиестезично измерване на помещението).

За да работи като едно цяло пирамидалната защита, е необходимо пирамидите да бъдат ориентирани не само спрямо магнитните линии на Земята, но и една спрямо друга. Това се случва чрез радиестезично ориентиране (настройка), най-често с махало. Когато са позиционирани по правилен начин и на правилно място, пирамидите влизат в резонанс помежду си, преобразуват честотата на геопатогенните вълни в безвредни за човека и по този начин се  образува защитно поле, в което енергията е абсолютно хармонична и балансирана, именно в това поле, както и в самата пирамида са направени многобройни експерименти, които са описани  по-надолу в статията.

   Броят на пирамидите за хармонизиране на едно жилище или офис се определя според наличието на вредните вълни, които (или ако) са детектирани при радиестезичното измерване, както и от размера на обезопасяваната площ.

   Най-често използваните пирамиди за изграждане на енергийна защита  са с височина от около 6 см. Като при изграждане на пирамидална защита, не е необходимо пирамидите да бъдат на открито и видно място, (ако се налага да са на открито най-често се монтират в ъглите, където няма да пречат) те могат да бъдат скрити под мебели, в шкафове и на други места, което също се установява след радиестезично измерване.

    Създаденото поле от пирамидалната структура в дома или офиса, освен неутрализиране на геопатогенните зони, връща доброто самочувствие и Ви избавя от редица неразположения и заболявания.

   Пирамидалната защита предпазва Вас и семейството Ви от множество неблагоприятни вредни въздействия, създавайки поле подобно на фарадеев кафез, играещ ролята на мощен щит.

  

    Чрез изграждане на такъв тип енергийна защита, посредством пирамиди може да се хармонизира и балансира, както  домашната, така и работната среда, което ще доведе до значително намаляване на стреса, напрежението, чувството на умора и отпадналост, както и ще подобри жизнеспособността и тонуса Ви.

    Направените многобройни опити, не само от български учени, но и много чуждестранни, доказват мощното въздействие на този тип структура.

 

  Ето и част от изводите на някои експерименти:

   - Пирамидите помагат да живеем по-здравословно като пречистват храните, напитките, хранителните добавки, билките от натрупани в тях вредни химически вещества. Направените лабораторни изследвания с храни престояли в полето на пирамида потвърждават изчистването на повече от 40 вида химически вещества и замърсители на храните и напитките.

   - Пирамидите структурират кристалната решетка на водата и я превръщат в лековито средство за почистване на организма от токсини и други замърсявания като: пясъци и камъни в жлъчката, бъбреците и стомашно-чревния тракт. (За да се структурира чаша с вода е достатъчно да се постави пирамида върху нея за не повече от час.)

   - Козметиката е друг продукт, който може да бъде хармонизиран, чрез пирамиди в следствие, на което придобиват фин аромат и смекчават своето действие върху човека. На практика обработената под пирамида козметика намалява или предотвратява алергичните прояви и реакции. Дори действието на вредните разтворители като: стабилизатори, фреон, алкохоли и други многократно намалява своето влияние върху човешкото здраве.

   - Пирамидите лекуват. Доказано е подобряването на редица системи и енергийни канали (нервна, сърдечно-съдовата и лимфна, балансират хода на меридианите, чакрите и нормализират хода на електричните и магнитните потоци в човешкия организъм) повлияни от пирамидалните структури. (Изграждането на пирамидална защита може само да  подобри здравословното Ви състояние.)

   - Но не само биологичните структури се повлияват от хармонизиращата и изчисваща енергия на пирамидите. Аксесоари, бижута и всякакви украшения за дрехи натрупват върху себе си вредни вълни или са инпрегнирани с такива (волно или неволно). За да освободим всичките си украшения и аксесоари от тези вредни вълни е необходимо да ги поставим в обсега на пирамида поне веднъж седмично. Така ще се радваме на добра енергия излъчвана от нашите аксесоари и бижута дълги години наред.

   - Както по - горе споменахме вече, пирамидата е структура, която катализира и трансформира енергия,  максимално близка до енергията на природата и за това човек се чувства балансиран, хармонизиран и уравновесен в енергийното ѝ поле.

    За информация и записване за радиестезично измерване на жилище или офис, както и изграждане на пирамидални защити се свържете с Владимир Игнатов  - "Контакти" или ни пишете и ще Ви отговорим в рамките на 24 часа.