Андрония Попова, София


Чести събуждания през нощта, повърхностен сън, сутрешна умора и кошмари, напрежение продължаващо по цели нощи са само част от дискомфорта поради, който г-жа Попова ме потърси.


След изследване на жилището се установи, че причината за нарушаването на хармонията довела до горе изброената симптоматика е подземна течаща река, минаваща под жилището. Геопатогенната зона беше с интензитет над средния и обхващаше по-голямата част от спалнята, включително и леглото.


Въпреки размера на подземната река, се намери чисто от вредни вълни място, в което да се постави леглото. По този начин беше избегнато коварното лъчение на геопатогенната зона без да има нужда от допълнителни неутрализатори на вредни вълни.


Г-жа Попова сподели, че събужданията през нощта са изчезнали напълно, кошмарите са намалели значително, сънят от повърхностен се е превърнал в дълбок и спокоен, сутрин се събужда бодра, свежа и готова за предизвикателствата на новия ден.


Андрония Попова определи промяната с думите: "Радиестезичната проверка подобри живота ми генерално, защото напрежението през нощта изчезна и вече се събуждам бодра и отпочинала."

Recent Posts
Archive

Партньори

За контакт

v.ignаtov@abv.bg

Услугата измерване и хармонизиране на дома и офиса се предлага в цялата страна

©2014 by Vladimir Ignatov . Proudly created with Wix.com