Детска ясла Джани РоДари

 

   Джани РоДари е първата детска ясла обезопасена от подземни и наземни болестотворни вълни.

      Управителят - Дария Йосифова ме потърси за енергийно измерване и хармонизиране на енергията в детската градината.
 

   След радиестезичната проверка бяха установени местата, на които трябва да се поставят пирамиди за да създаде търсената хармонична среда в детското заведение.

 

   "Две седмици бяха достатъчни след поставянето на пирамидите за да се усети възстановяването на баланса и хармонията в цялата ясла, което се изразява в спокойствие от страна на децата не само по време на сън, а и като цяло. Подобряването на отношенията се забеляза, както при децата, така и при персонала. Пирамидите оправдаха всичките ми очаквания."

   Това бяха думите, с които управителят на детската ясла - г-жа Йосифова  описа промяната след балансирането на енергията в градината.

  

   Над 50 пирамиди изграждат енергийната защита в детска ясла Джани РоДари, която предпазва както децата така и персонала от въздействие на геопатогенните зони и енергийните вредни вълни. Децата прекарват средно 1/3 от денонощието в детската ясла и за това неутрализирането на всички тези честоти е от изключителна важност за тяхното здраве, особено в тази крехка възраст.

 

   Сега всички се радват на хармонията и баланса, който цари в детска ясла Джани РоДари.

 

 

 

Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Партньори

За контакт

v.ignаtov@abv.bg

Услугата измерване и хармонизиране на дома и офиса се предлага в цялата страна

©2014 by Vladimir Ignatov . Proudly created with Wix.com