Владимир Игнатов

Здравейте,

   Казвам се Владимир Игнатов, по професия съм рехабилитатор, възпитаник на първото по рода си учебно заведение в България - "Йорданка Филаретова". Работя в сферата на алтернативната медицина и по-точно биорезонансната диагностка.

   Времето извън медицинския кабинет съм посветил на радиестезията и обезопасяването на жилища от вредни вълни, защото неутрализирането на патогенните лъчения е част от превенцията и лечението на много и големи групи тежки заболявания.

   Преди няколко години смених работното си място и по стечение на обстоятелствата получих покана за курс по радиестезия. Тогава не аз избрах радиестезията, а тя избра мен и след това целият ми живот се промени.

   Освен натрупаните знанията от групови и индивидуални курсове, семинари и лекции, съм придобил богат практичен и теоритичен опит от мои лични проучвания, базирани на изграждането на пирамидални защити.

   Аз обичам да казвам, че радиестезията е и изкуство освен наука, че чрез нея човек може да изразява себе си, да покаже на света какъв е, кой е, да покаже, че е нещо повече, нещо по-добро. В крайна сметка нали всички се стремим да сме по-добри, не само към нас самите, но и към природата.

   Следвайки принципите за природосъобразен и здравословен начин на живот аз избрах да се придвижвам с велосипед до работното ми място и вярвам, че така запазвам природата чиста. Сноубордът е другата ми страст и може би избрах точно този спорт, защото когато съм в  планината се чувствам свободен, жив, чувствам се истински, без значение дали карам или съм на излет в някой слънчев летен ден.

   Пирамидалната структура е най-природосъобразното решение и най-ефективният трансформатор на негативната енергия в позитивна. Това е причината поради, която аз избрах пирамидата да бъде мой помощник при неутрализирането на вредни вълни.